Markita

Webdesign, print, textiles, gifts, ...

Francis Vervaeke begon in 2007 met MARKITA, een gevolg van een jarenlange hobby in het ontwerp en onderhoud van website's. Markita staat in voor het professioneel ontwerp van uw website en/of drukwerk. Door onze ervaring en op vraag van onze klanten is ons aanbod sinds 2013 ook met textiel en geschenken uitgebreid.

Eigen borduurservice

Teneinde onze klanten een nog beter eindartikel te kunnen aanbieden werd in 2013 een professionele borduurmachine aangekocht waardoor alle borduurwerken in eigen beheer worden uitgevoerd. Onze bedoeling is om hoofdzakelijk kleine aantallen tegen een betaalbare prijs aan te bieden!

Personaliseren

Naast het borduren in eigen beheer kunnen wij ook textiel van een opdruk voorzien en dit al vanaf één stuk. Flex en transferdruk wordt tevens in eigen beheer gedaan terwijl grote hoeveelheden door één van de marktleiders in België gezeefdrukt worden . Voor het personaliseren van uw relatiegeschenken doen wij ook beroep op een aantal partners waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.


Borduurgeschenk.be

Met de eigen borduurservice werd in 2016 een volledig nieuwe webwinkel opgestart met voornamelijk geborduurde geschenken.
Neem zeker eens een kijkje op borduurgeschenk.be

Art is two

Creatieve artikelen

Naast de ontwerpen op vraag van onze klanten hebben wij (Veerle en Francis) een aantal creatieve ideeën vertaald naar unieke geschenken.
ART IS TWO is een lijn van wenskaarten en geschenken die binnenkort via de nieuwe Art is Two webwinkel verkrijgbaar zullen zijn.